Monitoring van apparaten in uw netwerk inschakelen

Zo schakelt u de monitoring van apparaten die verbonden zijn met uw wifinetwerk thuis in:

1. Maak verbinding met uw wifinetwerk thuis.
  2. Open de Kaspersky app.
  3. Tik in het hoofdvenster van de app op Smart Home Monitor .
  4. Volg in het gedeelte Smart Home Monitor de instructies op het scherm om de functie in te schakelen.

De app scant het netwerk en toont u een lijst met verbonden apparaten en informatie over deze apparaten.

Zonder toestemming voor toegang tot uw locatie, zal de functie Smart Home Monitor niet werken zoals bedoeld.

Kaspersky-app heeft geen toegang tot GPS-gegevens en houdt uw werkelijke verblijfplaats niet in de gaten. Toestemming is alleen vereist om informatie over het Wi-Fi-netwerk (SSID, BSSID) te krijgen.

Als u de app toegang tot de locatie van het apparaat wilt geven, zorgt u ervoor dat het gebruik van Locatie is ingeschakeld op uw apparaat en verleent u toegang tot Locatie, in het bijzonder voor Kaspersky-app. Op bepaalde apparaten moet u machtigingen handmatig verlenen.